Теплицька ОТГ. Відділ освіти, молоді та спорту Теплицької сільської ради


запомнить

 

Зарахування дітей до першого класу на 2022-2023 навчальний рік

12.04.2022
Про прийом документів для зарахування дітей до першого класу на 2022-2023 навчальний рік в закладах освіти Теплицької сільської ради

Шановні батьки майбутніх першокласників, керівники закладів загальної середньої освіти! З 25 квітня по 31 травня розпочинається прийом заяв до 1 класу в закладах освіти Теплицької сільської ради. У зв’язку із введенням воєнного стану (Указ Президента України від 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні») ОЧНИЙ прийом документів здійснюватиме заклади освіти у визначені терміни (орієнтовно у травні).
На час воєнного стану батьки можуть реєструвати дитину онлайн за посиланням https://school.isuo.org/, заяви будуть попередньо опрацьовані.
Уся інформація про умови та порядок зарахування буде виставлена на офіційних сайтах закладів у розділі «Батькам», або «Зарахування до 1 класу».
Зверніть увагу, що зарахування дитини до школи відбудеться лише за умови надання повного пакету документів з необхідними оригіналами!
Першочергове зарахування відбудеться 31 травня. Друга черга зарахування до 15 червня (всі оголошення будуть висвітлені на сайтах закладів).
З метою швидкого прийому документів працюємо за таким алгоритмом:
1. Пред’явлення посвідчення особи. Заяви подають тільки батьки, чи особи , які їх замінюють.
2. Пред’явлення оригіналу свідоцтва про народження дитини та документа, що посвідчує місце проживання дитини та їх копії .
3. Надання медичної довідки встановленого зразка та копію карти щеплень. Наголошуємо про обов’язковість профілактичних щеплень.
4. Заповнюється заява. Прохання попередньо ознайомитись зі Статутом школи.
5. Підписання батьками згоди на обробку персональних даних дитини для використання в електронних базах та, за бажанням, – згоди на фото\відеозйомок дитини. Нагадуємо також про відповідальність батьків за надання ДОСТОВІРНОЇ інформації.[[phalbum]]