Теплицька ОТГ. Відділ освіти, молоді та спорту Теплицької сільської ради


remember me

 

Підсумкові занятя вихованців старших груп закладів дошкільної освіти Теплицької громади.

May 29, 2023
Шлях розвитку кожної дитини індивідуальний. Тож на момент досягнення шкільного віку майбутні учні, як правило, ма­ють різний ступінь підготовки. Чи готові наші майбутні «першачки» до школи, ми дізнались з підсумкових занять вихованців старших груп закладів дошкільної освіти Теплицької громади.

Шлях розвитку кожної дитини індивідуальний. Тож на момент досягнення шкільного віку майбутні учні, як правило, ма­ють різний ступінь підготовки. Чи готові наші майбутні «першачки» до школи, ми дізнались з підсумкових занять вихованців старших груп закладів дошкільної освіти Теплицької громади. Наприкінці травня в старших групах (які працювали на базі шкіл, як консультаційні) пройшли інтегровані відкриті заняття. Завдання були запропоновані відділом освіти з різних розділів програми «Дитина». Вихователі комбінували їх за своїм бажанням та на власний розсуд. В результаті, вийшли цікаві неординарні заняття, які змогли професійно оцінити колеги - вихователі та вчителі початкових класів закладів освіти, які будуть далі працювати з цими дітьми.
Це і є забезпечення наступності та взаємодії між дошкіль­ною та початковою шкільною освітою, можливість для реалі­зації в освітньому просторі єдиної перспективної системи, спрямованої на розвиток і виховання старших дошкільників і молодших школярів. 

https://www.facebook.com/groups/807066890160753/permalink/1306191016915002/